Viikonloppu otettiin ihan rennosti, nukuttiin pitkään ja käytiin kaupoilla kiertelemässä. Otettiin lauantaina myös Jennin kanssa ihanat hot stone jalkahoidot ja sit vielä sunnuntaina aromaterapiahieronta! Varsinkin se sunnuntain hieronta oli tosi hyvä ja rentouttava! Ja hinnat on Suomen tasoon edullisia, maksettiin siitä sunnuntain hieronnasta 20 euroa tunnilta ja se oli sellaisessa kunnon spaassa. Varmasti löytyy vielä edullisempiakin!

Tänään kierreltiin taas kauppoja ja tietenkin opiskeltiin aamulla. Sää oli aika tuulinen, huomenna pitäisi onneksi paistaa aurinko vaikkei kovin lämmintä vielä luvattu. Parin viikon päästä kun äippä tulee tänne niin on toivottavasti lämpimämpi.

Käytiin lauantaina taas katselee paikallista yöelämää ja on kyllä niin erilainen fiilis kun Suomessa! Paljon porukkaa ja musa soi niin kovaa, että se tuntuu päästä varpaisiin koko kropassa. Mitään ei kuule eikä pysty puhumaan ja kun lähdet niin korvissa soi pitkään!

Marianne kysyikin, et tunnenko itseni pitkäksi täällä, mutta en oikeestaan. Ei mun mielestä kiinalaiset ole niin lyhyitä ja olen nähnyt myös mua pidempiäkin tyttöjä. Mutta silti me ollaan näiden paikallisten mielestä jotenkin oudon näköisiä sillä meitä tuijotetaan aina kun tuolla mennään!   Ja viime perjantaina kun oltiin yhdessä puistossa niin yksi kiinalainen mies kuvasi meitä sellasella isolla järjestelmäkameralla! Sit kunhän huomasi, että tää asia vaan huvitti meitä, niinhän tuli ihan naaman eteen ottamaan meistä kuvia ja nauroi ja osoitteli meidän tukkaa ym.. Kunnon paparazzimeininki! Ollaanhan me aika oudon näköisiä..

Huomenna mennään ehkä katsomaan pandoja ja suunnitellaan ja varaillaan lentoja ja hotelleja meidän muita reissuja varten..