Keskiviikkona pidettiin kämppäpäivä ja yritettiin aloittaa koulutöiden teko,mutta enemmän kyllä löhöiltiin! No pitää niitäkin päiviä olla! Katseltiin myös lentoja ja hotelleja Pekingiin, suunniteltiin sitä reissua huhtikuun loppuun. Vielä ei varattu mitään, mutta ehdottomasti suuntaamme vielä kevään aikana Kiinan muurille!

Viikon kuluttua alkaa saapua vierailijoita  tänne kun Jenskin poikakaveri Jape tulee tänne. Jape viipyykin täällä koko loppuajan ja lähtee meidän kanssa esim. sinne Pekingiin. Ja parin viikon päästä tulee äippä, kiva saada itsekin vierailijoita! Tervetuloa vaan muutkin! Juho, viime kesän työkaveri Dellsistä ilmoittikin jo, että on täälläpäin toukokuun alussa, ottakaa muutkin mallia ja tulkaa visiitille!

Päästään myös ottamaan kolmen viikon päästä aurinkoa kun lähdetään äipän, Jenskin, Japen ja Jennin kanssa Sanyalle, Hainanin saarelle. Sanya on kiinalaisten Kanariansaaret joten aurinkoa ja löhöilyä luvassa! Lennot ja hotelli jo varattu, nyt vaan etsitään tyttöjen kanssa bikineitä!

Eilen oli vapaapäivä, mikä kuluikin shoppailessa! Sain ostettua kaikkia kivoja vaatteita. Illalla käytiin vielä ihastelemassa Shanghain valoja Radisson Sas-hotellin baarissa. Jalat oli kyllä tosi kipeät illalla,mutta oli mahtava päivä!

Tänään oli lämmin päivä, ainekin 20 astetta lämmintä. Kiinan kielen tunnitkaan ei tuntunu tällä kertaa ihan niin epätoivoisilta! Sain tänään varattua lentoliput Shanghaista Manilaan ja Bangkokista Hong Kongiin, enää puuttuu Manila-Bangkok väli ja Hong Kong-Shanghai väli,mutta ne saan myöhemmin varattua. Tuolle reissulle lähden sitten kun Ville, Kaisa ja Veera tulee Shanghaihin. Bangkokiin saapuu myös vielä yksi Villen ystävä Marko ja he lähtevät sitten yhdessä Bangkokista takaisin Suomeen kesäkuun alussa. Eli olen vielä matkaseuraa vailla tuolle Hong Kongin reissulle, vapaaehtoisia?

Huomenna aikainen herätys, lähdemme aamulla junalla Hangzhouhun,mikä on noin 300 km päässä Shanghaista. Illalla taas takaisin isoon cityyn!