Käytiin tänään Shanghain eläintarhassa ihastelemassa pandoja! Pandojen lisäksi eläintarhasta löytyi varmaan kaikki eläimet, oli käärmeitä,kirahveja, norsuja, leijonia, kaloja, lintuja, tiikereitä jne jne. Kaikilla eläimillä ei kyllä ollut kovin hyvät oltavat, yksikin tiikeri vaan asteli edestakaisin hyvin ahdistuneen oloisena, samoin norsut. Monilla oli  aivan liian pienet häkit/asuintilat olla. Ainoat jolla tuntui kaikki olevan erinomaisesti olivat tietenkin pandat. Ja niiden takiahan me sinne mentiikin ku ei tiedetä ehditäänkö käydä missään muualla niitä ihastelemassa.

Meidän opettajat ovat kyllä loistavia! Opettajat pitävät meitä hyvin fiksuina, tänäänkin meidän opettaja kehui kuinka fiksuja me ollaan ku olemme kaikki jo ostaneet metrokortit itsellemme ja käyttäneet niitä!  Me olemme kuulema itsenäisiä ja ahkeria (on hienoa kun teemme opiskeluiden ohella töitä) ja tämän aamun opettaja sanoi tuovansa oman poikansa meidän luokse jos tämä poika oppisi jotain meiltä. Kun täällä kuulema lapset hemmotellaan ihan piloille ja lapset luulevat, että vanhemmat ostavat heille kaiken esimerkiksi talon! Vähän eri meininki kun Suomessa.. 

Laittakaa kommenttia jos olette käynny  lukemassa ku kirjoitan näitä kuitenki teitä varten niin olisi kiva tietää käykö näitä kukaan lukemassa!