Viimeiset pari viikkoa ovat menneet tosi nopeasti! Aika meinaa muutenkin loppua kesken, vielä olisi vaikka kuinka paljon nähtävää ja tekemistä..

Sanyan loma oli tosi mukava, oli lämmintä, vaikka parina päivänä olikin pilvistä. Sain mukavan pohjarusketuksen toukokuun reissua varten.. Ei kyllä tehty Sanyalla oikeestaan mitään, maattiin rannalla tai uima-altaalla ja syötiin. Ja löhöiltiin. Mulla meinasi jo ahdistus iskeä kun tartti olla niin kauan paikoillaan!!! Mutta oli tosi jees ottaa vaan rennosti. Sanya on vielä aika alkutekijöissään turismin suhteen, eikä mun mielestä ollut niin mukava paikka kun esimerkiksi Thaimaa, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen,nähtiin taas uusi puoli Kiinasta. Paluulento Sanyalta oli myös mielenkiintoinen, huonon sään vuoksi ei päästy laskeutumaan Shanghaihin vaan laskeuduttiin jonnekin toiseen kaupunkiin eikä kukaan osannut englanniksi selittää tilannetta kunnolla. No sit istuttiin siellä lentokentällä koneessa joku puolitoista tuntia ja yhtäkkiä tuli ilmoitus,että turvavyöt kiinni nyt lähdetään! Ja oli kyllä aikamoista turbulenssia,mä jo ajattelin et oltais vaan jääty lentokentälle mutta kyllä me sit lopulta päästiin Shanghaihin kolme tuntia myöhässä. Väsytti kyllä paljon,mutta jaksoimme olla ahkeria opiskelijoita ja nousimme seuraavana aamuna kiltisti kouluun..

Viime viikolla käytiin äipän kanssa kiertelemässä Shanghaita ihan kunnolla. Käytiin teettämässä vaatteita (teetin pitkän talvitakin, noin 70 euroa, ei paha hinta!!), tehtiin helmiostoksia,kierreltiin Bundia ja Pudongia ja käytiin hieronnoissa. Äiskän reissu tosiaan piteni tuhkapilven takia eikä ole tietoa milloin pääsee Suomeen. Mutta ehdittiinpä kiertää Shanghaita ihan kunnolla! Tänään käytiin Jennin, Jenskin ja Japen kanssa katsomassa 3D-elokuva, ei ollut kummoinen,mutta tulipahan sekin nähtyä. Shanghain sää lämpeni tällä viikolla,mutta edelleenkin on sateista. Mutta ulkona on jokatapauksessa mukavampi olla!

Meidän kämppä on ihan jees, mitä nyt ei ole toimivaa jääkaappia ja suihkusta tulee välillä kuumaa ja sit taas välillä kylmää vettä.. Ja pyykkikonekin toimii vähän miten haluaa ja vaatteet kestää kuivua ehkä viikon!? Mut joo, saadaan tällä viikolla uusi jääkaappi ja muut ongelmat.. No ollaan jokatapauksessa Shanghaissa ja ollaan enää kuukausi joten ei jaksa välittää liikaa! Mutta on tämä kämppä ollut ehdottomasti parempi ratkaisu kuin hotelli! Nettikin toimii hyvin, nyt tosin facebook ei pelitä kovin hyvin joten en pysty vastailemaan viesteihin (postilaatikko) tai näkemään niitä.. Laittakaa s-postiin! Yritän kyllä saada sen toimimaan.

Perjantaina lähdetään Jennin, Jenskin, Japen ja Johannan kanssa Pekingiin yöjunalla! Tulee mielenkiintoiset 15 tuntia.. Ollaan pääkaupungissa lauantaista tiistaihin, mä jatkan siitä iltalennolla Xianiin ja muut palaavat Shanghaihin. Yksi Heidi tulee ehkä kans sinne Xianiin. Torstai-iltana on sitten paluu Shanghaihin. Eli ensi viikolla ei musta kuulu niin paljon,päivittelen taas kuulumisia heti kun ehdin ja jaksan.. Laitelkaa tekin kommentteja ja kuulumisia, mitä muuta Suomeen kuuluu paitsi tuhkapilvikaaos? Loppuviikko menee reissuun valmistautuessa ja ajattelin mennä teettämään vaatteita räätälille.. Täällä riittää tekemistä ja shoppailtavaa! Ensi viikkoon!