Tämä viikko on melkeenpä mennyt asuntoa etsiessä. Hotelli alkoi kyllästyttää kun tämä kuitenki maksaa eikä hommat aina toimi.. Sunnuntaina meille soitettiin aamulla klo 9 ja sanottiin, että meidän täytyy vaihtaa huonetta, koska ne alkaa remontoimaan sitä kerrosta, missä me asuttiin ja nyt täällä kuuluu vähän väliä joku pauke jostain. Käytiin alkuviikosta katsomassa pariakin kämppää, mutta ne kaatui mm. liian pitkien välimatkojen ja hinnan takia. Ehdittiin  jo luovuttamaan koko asunnon suhteen,mutta eilen löytyi mukava kämppä tästä läheltä. Nyt vielä pohditaan plussat ja hyödyt ja huomenna todennäköisesti muutetaan! Marianne taisikin kysyä, että millaisia kämppiä muut suomalaiset ovat löytäneet.. Meidän porukasta kaksi tyttöä asuu kimppakämpässä yhden kiinalaisen kanssa, sit kuusi ihmistä tästä porukasta asuu yhdessä tosi hienossa kolmiossa. Me muutetaan myös kolmioon, saadaan Jennin kanssa jopa omat huoneet! Kämpät on valmiiksi kalustettuja, täytyy vaan lakanat ja muuta pientä ostaa. Saa nyt nähdä mitä tästä tulee,mutta toivottavasti kaikki menee hyvin!

Tämä viikko on tosiaan melkeen mennyt näiden asuntojen katselussa ja pohtimisessa, tai oikeestaan Jennillä on mennyt,hän oli meidän kämppävastaava! Me oltiin henkisenä tukena.. Käytiin me sentään laittamassa uudet kynnet meidän aurinkolomaa varten, ensi viikolla pääsee aurinkoon.. Ai nii ja tehtiin me myös vähän koulutehtäviä, käytiin tutustumassa yhteen hienoon 5 tähden hotelliin! Olemme siis olleet ahkeria..

Eilen oltiin juhlimassa mun synttäreitä hieman etukäteen koko suomalaisporukalla. Oli tosi mukavaa, käytiin kuuntelee yhtä livebändiä! Mulle myös laulettiin onnittelulaulu koko baarin johdolla, ku Mikko (yksi meidän pojista) kävi esittämässä toiveen bändille! Oli kivat synttärit! Lähdin tosin aikasemmin kämpille kun muut, piti yrittää nukkua ennen kun lähdin äitiä lentokentälle vastaan. Äippä tosiaan tuli tänään aamulla tänne tällä hetkellä sateiseen Shanghaihin! Käytiin myös testaamassa magneettijuna, mikä kulkee lentokentän ja keskustan välillä, oli nopea kyyti! Nyt seuraavat kaksi viikkoa on luvassa aika paljon ohjelmaa, lauantaina lähdetään käymään Suzhoussa ja ensi viikolla Hainanin saarelle! Yritän kuitenkin laittaa kuulumisia tänne!