Huomenna suuntaamme äipän, Jennin, Jenskin ja Japen kanssa Hainanin saarelle, Sanyalle!   Saaren pitäisi olla kiinalaisten Hawaiji joten meidän odotukset on suuret.. Tällä hetkellä siellä pitäisi olla 20-30 astetta lämmintä eli odotukset näyttäisi täyttyvän! Meillä on siellä viiden tähden hotelli varattuna, hemmotteluloma siis tiedossa! Alkaa tämä koulun käynti ollasen verran rankkaa, että jo oli aikakin ottaa pieni loma, että jaksaa loppuun asti..

Tällä viikollaen tosiaan ehdi olla koulussa ollenkaan, kun tehtiin eilen pikavisiitti äidin kanssa Nanjingiin, lähes 300 km Shanghaista luoteeseen. Mut siltikään multa ei jää tältä viikolta kuin tiistain ja perjantain tunnit väliin ku oli taas vapaapäiviä.. Nanjing oli mukava paikka, sieltä löytyi mun mielestä aitoa kiinalaista maisemaa ilman kauheita turistijoukkoja. Meillä oli kiva hotelli siellä,missä käytiin laittamassa huoneet yökuntoon jne! Nanjing teki muhun suuremman vaikutuksen kun Hangzhou, olen tosi tyytyväinen, että tuli käytyä!

Tässä on tapahtunut viime päivien aikana paljon! Viime perjantaina tosiaan muutettiin, nyt meillä on kämppä,missä on kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö ja kaksi kylppäriä. Nyt on tilaa olla! Vuokraa tulee noin 750 euroa ja neljästään jaettuna se tulee halvemmaksi kuin hotelli vaikka siihen tulee vielä sähkö+vesikulut. Todettiin, että omassa kämpässä on kuitenkin enemmän plussia kuin hotellissa asumisessa. Ja tuleepahan koettua tämäkin puoli Kiinasta!

Lauantaina lähdettiin junalla Suzhouhun katselemaan kiinalaisia puutarhoja. Oli tosi nättejä, tosin hirveesti porukkaa joka puolella. Vaikka puutarhat siellä olivat tosi upeita niin tykkään enemmän Shanghain rauhallisemmista puistoista. Suzhou on noin kolmen vartin junamatkan päässä, lähdettiin aamulla ja tultiin illalla takaisin. Päivä on aika raskas kun täytyy kiertää kaikki paikat ja siltikään et ehdi mitään nähdä! Mutta aina ehtii edes jotakin ja kyllä taas näissäkin riittää sulattelemista..

Sunnuntaina vietettiin mun virallisia synttäreitä, vielä kaunis kiitos kaikille onnitteluista! Jenni,Jenski ja Jape olivat käyneet ostamassa mulle ihanan suklaisen synttärikakun aamiaiseksi! Sillä päivä lähtikin hyvin käyntiin.. Käytiin syömässä yhdessä italialaisessa ravintolassa ja katsomassa shanghailaista akrobatiaa. Oli tosi upea esitys! Mun täytyy viedä Ville, Kaisa ja Veera katsomaan sitä, sit kun he tulevat. Itsekin menen mielelläni uudestaan!

Huomenna tosiaan suuntana aurinko ja päätimme jättää koneet pois joten ensi viikolla kirjoittelen lisää..