Viikon päästä olisi lähtö reissuun! Enää viikko jäljellä täällä Shanghaissa, sitten palaan kesäkuussa vielä yhdeksi päiväksi tänne. On ollut NIIN mahtavaa! Haikeata,että kohta kaikki on ohi. Mutta aina on myös kiva palata kotiin! Siellä on parasta olla kesä! Täällä on ollut nyt viimeiset pari viikkoa melkeen joka päivä yli 20 astetta.

Juho oli täällä tosiaan viime viikolla, oli tosi kiva nähdä ja muistella viime kesää! Käytiin näyttämässä vähän Shanghain yöelämää.. Muuten shoppailtiin koko viikko! No ei ihan,käytiin myös Shanghain museossa, huvipuistossa ja baletissa. Tällä viikolla käytiin ihailemassa Shanghain upeita maisemia Shanghai World Financial Centerin huipulta. On tämä kyllä niin mahtava kaupunki, ei voi muuta sanoa.

Käytiin tänään koulun kanssa kokkailemassa Shanghain erikoisuuksia,nyyttejä! Oli tosi hauskaa, oli ainekin erilainen oppitunti. Ensi viikolla onkin enää tentit jäljellä.

Mutta tähän lopetan tämän blogin kirjoittamisen, jätän jotain kerrottavaa sitten kun palaan. Huomenna tulee Ville, Kaisa ja Veera,odotan jo kovasti! Ensi torstaina suuntana on Filippiinit, ollaan viikko siellä, minkä jälkeen suuntaamme Thaimaahan. Villen kaveri Marko liittyy joukkoomme silloin, olemme viikon myös siellä. Sen jälkeen muut lähtevät kotiin ja mä meen vielä Hong Kongin kautta Shanghaihin. 10.kesäkuuta paluu Suomeen, nähdään silloin! Nyt loma!